sELamAt daTang buDak2 cOmeY

jGn LupE kOmen yEr!!!

comey-coMey ku dtg!!

There was an error in this gadget

Wednesday, October 17, 2012

Aku ada Secret Admirer!

Happy nye aku dengan tajuk post ni!.
Why? Why?
Adakah aku hot setaf?! hahaha..
Ataupun geng retis smpaikan ada scret admirer!.. ho ho.



Ada sorang mamat ney, mula2 aku msuk ngaja di tadika,
asyik2 usha2 aku je..

Aku pena la tanye sape yang dia nak jumpa kat cni?
Dia jawab,
"Ticer Iqah laa.."
Aku tanya dia sayang aku tak? Banyak mana?
Dia jawab,
"Sayang" , smbil melebarkan tangan dia..
        (hoho.msti banyak dia sayang aku)

Baru kutahu, aku geng retis upanya..lalalala..

Pagi2, dia mesti berada disebelah aku dan tersenyum smbil kata,
"Comey ticer pakai bju ney."
"Ticer lawa!"
"Comey ticer pakai tudung pink".
Okei..okei..msti ada yng jeles..ini kenyataan la der.. (kembang kempis hidungku).

Si dia adalah encik Faizul Akhtar aka anak didik aku yang suka berkhayal...
Alahai..apa la yang dikhayalkan dia..Stress ticer!
Si Pejol ni suka senyum. Dia minat SpiderMan n Ben10..
Kalau dia buat kerja, habis muka surat dalam buku dia tercabut!

BAGAIMANA BOLEH TERCABUT NI FAIZUL? 
(sambil buat muka garang..sepetkan sikit mata smbil buat mulut itik)

Hahaha...sayangnya ticer pada kamu dan kawan2 kamu..
Nak nangis rasenya bila pikir balik yg tahun depan abam pejol dah naik Aulad 5.
Xpe la..ticer ajar adik Pejol lop tahun depan..
Take care yer sayang..! <3

Belajar rajin2 yer.. <3

ini la kakak (aisya humaira) dan pejol yg tersenyum.

Ape peace ney pejol! Buat candid la! hee

Ticer sayang kamu <3

p/s : Alamak..dah syg SJ n FAizul la..SJ xmarah kot!~lalalala..



2 comments:

time kasih~~~

comey yg selalu melaWat!!