sELamAt daTang buDak2 cOmeY

jGn LupE kOmen yEr!!!

comey-coMey ku dtg!!

There was an error in this gadget

Thursday, June 9, 2011

Kami Berbeza

Assalamualaikum w.b.t, 

Duduk umah sewa boring, malam2 xtahu nak buat ape..dah xboleh nak jalankan xtvt merayap dari satu kedai ke kedai lain. Saboo je la.

Apa yang aku perhatikan disini, kami berbeza tetapi cuba untuk menyesuaikan diri bersama. Masakan yang berbeza, budaya yang berbeza, sikap yang sikit2 berbeza. Semuanya mampu buat aku tersenyum..

Err...aku pun xtahu la motif blog aku ni apa.. Sabo je la. Esok nak pergi KL..HOOREEY!! Boleh la aku beli kasut n baju2 yang cun ~~>Wndu muiz n family <3 <3 <3




No comments:

Post a Comment

time kasih~~~

comey yg selalu melaWat!!